ExpressVPN rabattkod 2023: 49% rabatt + 3 Månader gratis

Eric Raue
Senast uppdaterad av Eric Raue den September 26, 2023

Det finns hundratals kuponger för ExpressVPN på internet, men det är svårt att veta vilka som är äkta och inte har gått ut. För att bespara dig allt strul har jag sammanställt den här guiden, så att du kan få bästa möjliga pris på ExpressVPN på mindre än fem minuter. Jag testar denna sida varje dag för att se till att du får de bästa erbjudandena – med den här kupongen kan du få 49 % rabatt på en ExpressVPN-prenumeration plus tre månader gratis:

ExpressVPN-kupong för 49% rabatt och 3 månader gratis med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Jag har testat detta ExpressVPN-erbjudande och processen var snabb och enkel!

Rabatten kommer med 30 dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan få en återbetalning om du inte är nöjd. När jag testade den godkändes min återbetalning på bara några minuter och pengarna kom till mitt konto på bara tre dagar.

Få ExpressVPN:s rabatt på 49 %!

Snabbguide: Få 49 % rabatt på en ExpressVPN-prenumeration plus 3 månader GRATIS på under fem minuter

 1. Hämta ExpressVPN:s rabatt på 49% och få tre månader gratis. Du behöver inte ange några kupongkoder – rabatten dras av automatiskt!
 2. Välj knappen “Få en exklusiv deal”. Se till att erbjudandet är markerat i grönt på nästa sida.
 3. Gå genom kassan. Så enkelt är det! Nu kan du aktivera ExpressVPN och hålla dig säker på internet!

Nyttja det bästa erbjudandet för ExpressVPNon

Testa ExpressVPN riskfritt i 30 dagar

När du tecknar upp dig på ExpressVPN med 49% rabatt kan du fortfarande utnyttja deras 30 dagars pengarna tillbaka-garanti Det innebär att du kan testa alla funktioner utan risk för att fastna i ett kontrakt.

För att försäkra att policyn håller vad den lovar testade jag den, och kunde konstatera att hela återbetalningsprocessen var snabb och enkel. Efter att ha använt ExpressVPN i 20 dagar kontaktade jag deras kundsupport via chatten och bad om pengarna tillbaka. Jag uppskattade att jag slapp svara på massa frågor från handläggaren, i stället behandlades min förfrågan omedelbart. Hela samtalet (inklusive väntetiden) tog mindre än 3 minuter, och jag hade min återbetalning på kontot endast 3 dagar senare.

Jag testade ExpressVPN:s pengarna tillbaka-garanti och fick min återbetalning snabbt inom 3 dagar

Jag har testat många tjänster som endast erbjuder detta tillsammans med dyrare abonnemang, men så är inte fallet med ExpressVPN. Jag blev positivt överraskad av att ExpressVPN erbjuder pengarna tillbaka-garanti med alla sina planer. Det innebär att du kan teckna upp dig på valfritt prenumeration och prova alla dess förstklassiga funktioner utan risk.

Steg-för-steg guide: Hur får man den bästa ExpressVPN-rabatten

 1. Klicka på ExpressVPN:s kupong för att komma till sidan med erbjudanden. Välj den röda ”Claim Exclusive Deal”-knappen.
  ExpressVPN-kupong för 49% rabatt och 3 månader gratis med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 2. Välj det bästa alternativet – abonnemang: 15 månader. Observera att alla planer inkluderar samma funktioner och en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti oavsett abonnemangslängd.
 3. Ange din e-postadress. För extra sekretess kan du använda en temporär e-postadress.
  Bild på ExpressVPNs registreringssida som visar e-postinmatningsrutan.
 4. Välj din betalningsmetod och klicka på ”Join Now”. ExpressVPN accepterar olika betalningsmetoder. Du kan använda ett kreditkort eller PayPal för att ställa in återkommande betalningar. Du kan också välja anonyma metoder som Mint, Bitcoin eller PaymentWall. Alla metoder kvalificerar dig för rabatten.
  Bild på ExpressVPNs betalningsalternativ.
 5. Välj den röda inställningsknappen i ditt bekräftelsemail med dina kontouppgifter.
  Bild på e-postbekräftelse från ExpressVPN, som uppmanar användaren att klicka på inställningsknappen.
 6. Börja använda ExpressVPN! För att dra nytta av pengarna tillbaka-garantin, glöm inte att kontakta kundsupporten innan slutet av månaden.

Så här skiljer man äkta ExpressVPN-kuponger från falska

Under mina 6 år inom cybersäkerhet har jag sett hur onlinebedrägerier bli överraskande duktiga på att replikera riktiga kuponger för ExpressVPN. Det är logiskt att de siktar in sig mot ExpressVPN då tester visar att ExpressVPN presterar bättre än många andra tjänster på marknaden när det kommer till hastighet, säkerhet, servernätverk och mycket annat.

Oärliga webbplatser kan ha affiliate-överenskommelser med VPN-försäljare, vilket innebär att varje gång du klickar på en länk får webbplatsen betalt. Det betyder att webbplatser kan skapa falska kuponger som lockar dig att klicka och därmed låter dem tjäna pengar, trots att erbjudandet inte är riktigt. Än värre är att föråldrade (eller helt enkelt påhittade) erbjudanden kan leda till att du råkar använda ett erbjudande som är betydligt dyrare än du väntar dig.

Men oroa dig inte – jag har använt mina år av erfarenhet och listat denna praktiska uppsättning varningstecken som kan hjälpa dig upptäcka farliga kuponger:

 • Dåligt språk, t.ex. udda stavning och dålig grammatik;
 • Clickbait får erbjudandet att låta för bra för att vara sant;
 • Vanliga priser annonseras ofta på falska kuponger som om de var ett specialerbjudande, och försöker lura dig att registrera dig för ordinarie pris!
 • Hemsidor med osäkert utseende har falska erbjudanden som kan innehålla virus.
 • Missvisande information, som att beskriva ExpressVPN:s pengarna tillbaka-garanti som ett gratisprov.
 • Omdirigera till en annan webbplats istället för att skicka dig direkt till ExpressVPN:s officiella webbplats.

Se detta exempel på en falsk kupong jag hittade online:

Skärmdump av falsk ExpressVPN-kupong.

Jag hittade den här falska ExpressVPN ”kampanjen” som bara är det normala priset för ett 1-månadersabonnemang

Även om det finns många knepiga erbjudanden online, så finns det ett par ledtrådar som pekar på att erbjudandet i den här artikeln är äkta. Till att börja med ser kupongerna välgjorda ut och saknar grammatiska fel. Länken tar dig också direkt till den riktiga ExpressVPN-webbplatsen. Slutligen läggs 49% rabatt-kampanjen som utlovas till direkt i kassan.

Varför välja ExpressVPN?

Huvudfunktioner:

 • Över 3000 servrar i 105 länder
 • Supersnabba hastigheter för laggfri streaming, surf och spel
 • 8 samtidiga enhetsanslutningar
 • 30 dagar pengarna tillbaka-garanti så att du kan prova det riskfritt
 • Låter dig ladda ner torrents 100% anonymt
 • Snabb och hjälpsam chatt och e-postsupport dygnet runt

Avblockerar Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ och mycket annat

Efter att ha jämfört tjänsten med 35 andra premiumtjänster konstaterade jag att ExpressVPN fortfarande är ett av de bästa VPN för streaming år 2023. Tack vare sitt nätverk av 3000+ avancerade servrar i 105 länder, kan de avblockera 100+ streamingplattformar och mediaspelare. Detta innebär att du får tillgång till topptjänster oavsett var du befinner dig i världen.

Jag imponerades av att jag kunde använda ExpressVPN för att komma åt mina lokala konton utan problem, lagg eller avbrott. ExpressVPN kan enkelt ansluta till följande populära streamingtjänster:

Netflix Disney+ Amazon Prime Video Hulu Max
BBC iPlayer ITV Hub ESPN DAZN Kodi
Hotstar Showtime Apple TV+ SlingTV …och fler!

ExpressVPN kan ge åtkomst till Netflix i hela världen, som är en tjänst som kan vara svår att använda när man reser. Jag imponerades av att de till och med kan komma runt det fruktade Netflix-proxyfelet som hindrar de flesta VPN tjänsterna från att avblockera plattformen. Detta fel visas ofta när streamingtjänsten upptäcker att man använder VPN. Jag har aldrig upplevt det problemet med ExpressVPN – dess säkerhet är så stark att Netflix aldrig upptäckt min riktiga plats. Under testerna fick jag tillgång till över 15 Netflix-bibliotek, inklusive USA och Japan.

Jag använde ExpressVPN för att Stranger Things i UHD från amerikanska Netflix

Förutom att kunna avblockera mina favorit-streamingsajter så uppskattar jag att ExpressVPN lät mig titta i högkvalitet utan avbrott. Oavsett vilken tjänst eller server jag testade kunde jag streama i UHD med endast 2-3 sekunder buffring i början av avsnitten. Till och med när jag anslöt till Netflix-biblioteket i Japan eller Disney+ biblioteket i Nya Zeeland från andra sidan jordklotet kunde jag ladda innehåll snabbt och i högsta kvalitet.

Supersnabba hastigheter för oavbruten torrenting, surf och mer

ExpressVPN är ett av marknadens snabbaste VPN – Jag har ibland upptäckt att mina hastigheter förbättras när jag ansluter till en ExpressVPN-server. Jag fick alltid superhöga hastigheter under testerna, även när jag kopplade upp mig mot Australiensiska servrar från min plats i Storbritannien. Trots att jag befann mig tusentals kilometer bort såg jag bara en mindre hastighetssänkning, och kunde fortfarande ladda ner, surfa och streama utan avbrott.

Jag testade flera servrar i USA, Storbritannien, Kanada och Australien. På varje plats körde jag också flera tester vid olika tidpunkter på dagen. Alla servrar gav mig supersnabba hastigheter, med genomsnitt på ca 400Mbps. Detta innebär att du kan använda ExpressVPN för att upprätthålla en snabb, säker anslutning vid aktiviteter med hög dataanvändning, som torrenting och använda Tor-webbläsaren. ExpressVPN minskar inte heller dina hastigheter och begränsar inte din bandbredd – när jag hämtade större filer på BitTorrent var min anslutning konsekvent hög.

Jag imponerades av att ExpressVPN lät mig ladda ner torrents snabbt, oavsett vilken server jag använde

För att hålla mina hastigheter så höga som möjligt anslöt jag med ExpressVPN:sd Lightway-protokoll. Detta egenutvecklade protokoll är designat för att bibehålla höga hastigheter utan att tumma på säkerheten. Jag tyckte att Lightway gav mig högre hastighet än ExpressVPN:s andra protokoll.

Samtidigt noterade jag att ExpressVPN alltid gav mig laggfri streaming på alla plattformar. Eftersom det har ett så stort servernätverk kan du alltid hitta ett alternativ i närheten. Detta innebär att du får mindre serverfördröjning, vilket resulterar i oavbruten streaming. När jag anslöt till amerikanska Netflix flera tusen kilometer bort behövde jag bara bara vänta 3 sekunder på att streamen skulle komma igång och såg ett helt avsnitt av Stranger Things i UHD utan avbrott.

Låg latens och säkert spel

Jag imponerades av att ExpressVPN levererade lägre latens (ping) än någon annan VPN jag har testat (latens är tiden det tar för din anslutning att nå spelservern). Det innebär att du kan spela onlinespel som Call of Duty: Warzone utan problem. När jag var ansluten till ExpressVPN var mitt spelande lika stabilt som när jag inte använde VPN:

Skärmdump av ExpressVPN ansluten till en brittisk server medan du spelar Warzone 2.0

ExpressVPN gör det enkelt att spela snabba spel utan avbrott

Jag gillar också att ExpressVPN förbättrar din spelsäkerhet. Jag har frustrerats av att DDoS-attacker (när konkurrerande spelare hittar din IP-adress och överbelastar din server) blir allt vanligare i onlinespel. Om du inte har VPN kan din IP-adress lätt ses av rivaler. Jag har attackerats på det sättet, även om jag inte spelar för att tävla. Den goda nyheten är att du kan använda ExpressVPN för att dölja din IP-adress och skydda din anslutning från attacker.

Laggfritt spel med ExpressVPN

Militära säkerhetsfunktioner håller dig säker online

ExpressVPN använder branschens tuffaste säkerhetsstandarder och unika säkerhetsfunktioner som andra leverantörer inte erbjuder. Tjänsten kombinerar militärliknande kryptering, säkra VPN-protokoll, skydd mot dataläckor och andra verktyg för att skydda dig från cyberbrottslingar och andra tredje-parter. ExpressVPN håller dig också säker med dessa ytterligare funktioner:

 • TrustedServer-teknologi ställer in servrarna på att köra på RAM för att ta bort permanenta register av din data.
 • Kill switch som kopplar ur ditt Internet om din VPN-anslutning blir avbruten, för att förhindra att din internetleverantör, myndigheterna och andra ser din trafik.
 • Policy mot att spara loggar som hindrar din online-aktivitet, privata information eller annan data som kan kopplas till din Internetanvändning från lagras.
 • Huvudkontoret i Brittiska Jungfruöarna, vilket betyder att det är fritt från de intelligensdelande allianserna 5, 9 och 14 Eyes, dataloggningslagar och massövervakningsprogram.

Jag imponerades av att ExpressVPN visade att dess säkerhet verkligen fungerar i verkliga situationer. År 2017 konfiskerade turkiska myndigheter en av ExpressVPN:s servrar för att försöka få användardata som en del av en brottsutredning. De hittade inga spår av de misstänkta personerna då servrarnas säkerhet förhindrade att några uppgifter lagrades till att börja med! ExpressVPN också dessutom uppmuntrat cybersecurity-experterna PwC och Cure53 att publicera inspektionsresultat om tjänstens säkerhetsfunktioner och policyer. I båda fallen fann oberoende experter att ExpressVPN levererar den toppklassade säkerhet som de annonserar.

Skärmdump av ExpressVPN:s sekretesspolicy.

ExpressVPN:s integritetspolicy har verifierats i oberoende granskningar

Den enda potentiella nackdelen jag upptäckte med ExpressVPN:s säkerhet är att tjänsten inte inkluderar någon inbyggd annonsblockerare som andra ledande tjänster. Detta är inget jätteproblem för mig, då det låter mig använda de bästa annonsblockerarna som finns. Personligen föredrar jag den flexibiliteten, eftersom jag har använt andra annonsblockerare i flera år och ExpressVPN fungerar bra med dem alla.

Enormt servernätverk som kommer förbi geografiska blockeringar

ExpressVPN har över 3000 servrar i 105 länder, så att du alltid kan ansluta till en server på önskad plats. Jag imponerades av att de även erbjuder virtuella serverplatser i länder som Laos, Egypten och Venezuela. På det sättet hjälper ExpressVPN användare kringgå geografiska blockeringar, med samma höga säkerhet.

Man behöver dessutom inte söka manuellt efter den bästa servern. Jag använde den inbyggda funktionen för att hitta de snabbaste servrarna nära mig automatiskt. Detta gör det enkelt att ansluta snabbt till en server – ExpressVPN ansluter säkert med ett klick. Jag testade den här funktionen på min Windows-dator och Android-telefon och hade konsekvent så höga hastigheter att jag ibland glömde att jag var ansluten till ett VPN.

Om du vill koppla upp dig mot en server i ett specifikt land kan du enkelt välja plats från en karta. Servrarna sorteras efter kontinent, så det går snabbt att hitta ditt önskade land. Alternativt kan du skriva in en viss stad eller land i sökfältet.

Skärmdump av ExpressVPNs Windows-app, som markerar de rekommenderade serveranslutningarna och servermenyn "Alla platser".

ExpressVPN tillhandahåller en lista över de snabbaste serveranslutningarna

Jag var särskilt imponerad av att ExpressVPN även fungerar i Kina, nåt som få VPN-tjänster erbjuder.

Testa ExpressVPN riskfritt

Lätt att använda och kompatibelt med många enheter

ExpressVPN erbjuder lättanvända appar för massor av operativsystem och enheter, som Mac, Windows, iOS, Android, Linux, Nvidia Shield, Amazon Fire TV, Android TV, Amazon Fire Stick (2:a generationen eller mer), routrar, med mera. Om du råkar ha en enhet för vilken ExpressVPN inte har en inbyggd app (som Xbox, som inte är direkt-kompatibel med någon VPN), kan du enkelt installera tjänsten på din router för att skydda alla anslutningar i ditt nätverk. Apparna kan dessutom laddas ner på flera språk, inklusive svenska.

Eftersom jag använder flera olika operativsystem mellan arbete och hemmet gillar jag särskilt att ExpressVPN appar liknar varandra och är lika enkla att använda oavsett enhet. Den stora ”power”-knappen gör det enkelt att skydda din anslutning på några sekunder och det är enkelt att välja server i ditt önskade land. Dessutom skyddar ExpressVPN 8 anslutningar på en gång, så att du slipper tänka på att ständigt logga in och ut från ditt konto för att lägga till en ny enhet.

Finns det andra rabatter eller kampanjer på ExpressVPN?

Efter att ha testat VPN i flera år har jag märkt att ExpressVPN vanligtvis inte erbjuder snabbrabatter, Black Friday-erbjudanden, säsongsrabatter eller livstidsabonnemang som andra leverantörer — du kan vara säker på att rabatten som erbjuds här är det bästa ExpressVPN-erbjudandet på marknaden.

Jag rekommenderar inte att vänta på nästa stora kampanj för att se om priserna kan minska ännu mer, eftersom det är osannolikt. Men oroa dig inte – Om ExpressVPN skulle erbjuda ett bättre pris, skulle jag lägga till det här. Var mycket försiktig om du ser en rabatt någon annanstans, eftersom risken är hög att det är fejk!

Få det bästa ExpressVPN-erbjudandet!

Vanliga frågor: ExpressVPN rabatter och kuponger

Hur får jag ExpressVPN gratis i tre månader?

ExpressVPN har just nu ett rabatterbjudande som ger dig tre månader gratis med dess 1-årsprenumeration. Att få gratismånaderna tillagda på din prenumeration är enkelt: det är bara att följa steg för steg-guiden för att få bäst ExpressVPN-rabatt. Kupongen läggs automatiskt till på din prenumeration, så du behöver inte ange något manuellt för att få din tre extramånader.

Har ExpressVPN ett gratisprov?

Nej, ExpressVPN har inget gratisprov, men du kan testa ExpressVPN utan risk eftersom tjänsten backas upp av en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det innebär att du kan testa varje funktion för att se till att det är rätt VPN för dig innan du binder upp dig med en prenumeration på allvar. Om du ändrar dig är det bara att kontakta kundservicen för att få alla pengar tillbaka – jag testade processen själv och den var superlätt, utan några frågor.

Finns det kupongkoder till ExpressVPN?

Nej, det finns inga kupongkoder som du måste ange för att få en rabatt på ExpressVPN. Allt du behöver göra är att klicka på kupongen i steg för steg-guiden för att tas till ExpressVPN:s webbplats, där rabatten tillämpas automatiskt – det är väldigt lätt och tar mindre än fem minuter.

Kan jag använda ExpressVPN-kuponger för en existerande prenumeration?

Nej, du kan bara använda ExpressVPN-kupongrabatter för nya prenumerationer. Tyvärr finns det inget sätt att lägga till en kupong för en ny prenumeration. Men du får alltid mest för pengarna genom att välja ExpressVPN:s längsta prenumeration, som har en egen rabatt.

ExpressVPN har även ett värvningsprogram som ger dig och din vän 30 dagar gratis för varje framgångsrik värvning.

Min ExpressVPN-kupongkod från YouTube funkar inte – vad kan jag göra?

Om din YouTube-kupong inte funkar så är det troligen för att den är för gammal och har en föråldrad länk. Om den fortfarande inte funkar efter att du dubbelkollat detta så föreslår jag att du använder ExpressVPN-kupongen som är tillgänglig i steg för steg-guidenn. Den här kupongen kontrolleras dagligen och funkar garanterat, och ger dig bästa möjliga rabatt på ExpressVPN.

Kan jag använda fler än en ExpressVPN-kupong för att spara mer på VPN-prenumerationen?

Nej, ExpressVPN låter dig inte använda flera kuponger på en och samma prenumeration. Men att stapla kuponger på varandra är inget du behöver göra, för du kan få bästa möjliga rabatt på ExpressVPN på bara fem minuter – det är bara att spana in min steg för steg-guide för att få hela 49 % rabatt på en ExpressVPN-prenumeration plus tre månader gratis!

Hur kan jag få ExpressVPN gratis?

ExpressVPN erbjuder inte några gratisprover eller gratistjänster, men du kan få en riktigt bra rabatt och tre månader extra gratis med kupongkoden ovan.

Du måste visserligen betala för ExpressVPN i förskott, men det är värt kostnaden för att få toppklassig säkerhet och integritet, höga hastigheter och tillgång till dess globala servernätverk – du får dessutom det bästa möjliga priset med kupongen. Om du vill testa tjänsten innan du binder upp dig på en plan kan du testa ExpressVPN utan risk, eftersom den backas upp av en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du ändrar dig eller inte är nöjd kan du få en fullständig återbetalning utan några frågor.

Får man samma erbjudande på ExpressVPN när man förnyar?

Efter den inledande prenumerationsperioden förnyas ExpressVPN till samma pris som kupongrabatten, men utan de extra tre gratismånaderna. Det innebär att din nya prenumeration kommer att täcka tolv månader snarare än en ettårsperiod. Såvida ExpressVPN inte höjer prenumerationspriserna (och underrättar dig i förväg) kommer du inte behöva betala mer för din årliga prenumeration än du betalade för den inledande prenumerationen.

Skaffa ExpressVPN med 49 % rabatt!

Håll dig uppdaterad om ExpressVPN kuponger

Eftersom ExpressVPN ibland ändrar sina rabatter uppdaterar vi den här artikeln dagligen för att säkerställa att den alltid innehåller de bästa kupongerna som finns tillgängliga. Du kan bokmärka den här sidan (tryck Ctrl+D på Windows eller Command+D på Mac) för att kontrollera den regelbundet. Innan du köper en prenumeration kan du också prova ExpressVPN gratis i 30 dagar.

Om du fortfarande inte är redo att köpa en längre prenumeration rekommenderar jag att du jämför prislistan på andra högklassiga leverantörer. Med det sagt, denna deal från ExpressVPN är svårt att överträffa eftersom de erbjuder ojämförliga hastigheter, starka säkerhetsfunktioner, och ett stort servernätverk.

Bara bara vänta inte för länge för att fatta ditt beslut – det finns ingen garanti på hur länge ExpressVPN kommer att erbjuda den här stora rabatten.

Testa ExpressVPN riskfritt idag


Sammanfattning – Bäst VPN-rabattkoder och erbjudanden (giltiga 2023)

Populärast
ExpressVPN
$6.71 / månad Spara 49%
CyberGhost VPN
$2.03 / månad Spara 83%
Private Internet Access
$1.85 / månad Spara 83%
NordVPN
$2.99 / månad Spara 77%
Surfshark
$1.99 / månad Spara 86%

Vi rankar leverantörer baserat på rigorösa tester och efterforskning, men vi lyssnar även på din feedback och våra kommersiella avtal med leverantörer. Denna sida innehåller partnerlänkar.

Var den här artikeln hjälpsam?
Betygsätt den!
Riktigt usel Halvdålig Helt ok Riktigt bra! Älskade den!
4.50 Betygsatt av 3 användare
Titel
Kommentera
Tack för din feedback